Hetkiä elämässä

Donald Trump - 2024 myrskytuulet


Donald Trump14.6.1946 10:45 Jamaica, GA (US)
Donald Trumpin kartalla on tänä vuonna Neptunuksen pitkä ohitus, transiitti syntymäkartan Vestaan huoneen 7 puolella. Neptunus on nyt transitoimassa aivan huoneen 7 ja 8 rajalla.

Vesta kertoo siitä, minne meidän intohimomme kohdistuvat. Minä olen alkanut ajatella kokemukseni myötä, että Vesta, Ikuinen Liekki, kertoo myös meidän korkeimmasta minästä.

Niin, mikäpä kuvaavampaa ns. hyssyttely oikeudenkäynti alkoi nimenomaan ihmissuhteesta, Trump maksoi Stephanie Cliffordille, jotta hän vaikenisi presidentinvaalien alla 2016. Nyt hän saa tumion heinkuun alussa tässä oikeudenkäynnissä, hänet on todettu syylliseksi.


Minulla Neptunuksen ohitukset ovat liikuttaneet sitä perustaa, mitä ohituksen kohteena oleva planeetta edustaa, mikä planeetan energia on. Myös asteroidien ohitukset ovat mielenkiintoisia. Liikutuksen, mieleen vaikuttaminen ei ole ennakolta arvioitavissa, tulos voi olla lopulta hyväkin, vaikka ensin tuntuu hankalalta.


Nyt kun transiitin kohteena Trumpin kartalla on Vesta, joka on hänen ison stelleuminsa vastapaino, Neptunus vaikuttaa koko hänen karttaansa, ravistelee perustuksia. Vaikutus on siis todella iso tänä vuonna.

Vesta on kaiken lisäksi osa T-ristiä, jonka muodostaa neliöit Kuun Yläsolmujen akseliin. Kuun Yläsolmussa on yhtymässä Aurinko ja Uranus, Alasolmussa Kuu. Tämäkin on pitkä kertomus. Kuun Yläsolmu opettaa, Aurinko Kuun Yläsolmulla kertoo mahdista, voimasta, johtajuudesta, mutta onko hän käyttänyt sitä väärin, mikä on valinta.

Voi siis sanoa, että jos mieli ei ulkokuoren alla värise, niin ihme on.

Tämän lisäksi progressiivinen Kuu on Skorpionissa huoneessa 3. Ei helppo sijainti, yksi elämän vaikeimmista.

Eris planeetta

Valvoin jälleen yöllä, viime aikoina on ollut terveysongelmia. Jostain syystä aloin tutkimaan asteroideja ja löysin mielenkiintoisen kolmikon Eris, Haumea ja Makemake. Ne ovat samaa kokonaisuutta kuin Pluto. astro.com työkalussa nämä löytyvät asteroidi listasta. 2000 luvun alkupuolella nämä asteroidit on määritelty planeetoiksi.

Erityisesti Eris alkoi kiinnostaa. Merkittäviä transneptunisia kohteita (Largest known trans-Neptunian object (TNOs)) ovat Pluto, Eris, Haumea, Makemake, nämä ovat isoimpia tässä joukossa. Sen lisäksi on muutamia pienempiä.

Eriksen symboli muistuttaa Marsin symbolia. Ympyrä kuvaa henkeä. Marsin symbolista sanotaan, että maan puristuksessa oleva henki kurottaa henkeen. Voiko Eris symboli kuvata sitä miten maasta kurotamme henkeen. Vähän helpompaa kuin Marsin symboliikassa.

Eris planeetan sanotaan olevan Marsin sisar. Eris on nyt veljensä
Marsin hallinnoimassa Oinaassa. Eris edustaa luonnossa selviytymistä, joskus kovinkin keinoin. Eris ei ole sotaisa kuten veljensä on joskus. Eris voi kertoa äkkikuolemasta (voi olla joku muu kuin itse). Erikseen liitetään myös sielun tarkoitus ja se minkä puolesta on valmis taistelemaan.

Eris planeettan kiertoaika on pitkä, noin 558 vuotta. Eris on siirtynyt Oinaaseen 2.1.1927 ja on siellä nyt. Eris siirtyy Härkään 10.3.2048.

2024 kaikki alle 97-vuotiaat ovat siten syntyneet Eriksen ollessa Oinaassa.

Pluton merkkisijainteja: Pluto on siirtynyt Leijonaan 1937 lokakuussa, Neitsyt merkkiin 20.10.1956, Skorpioniin 6.11.1983, Jousimieheen 17.1.1995, Kauriiseen 26.1.2008, Vesimieheen 24.3.2023. Pluto siirtyy Kaloihin 9.3.2043. Tammikuussa 2066 Pluto siirtyy Oinaan merkkiin lähemmäs kolmeksikymmeneksi vuodeksi.

Kun ajatellaan maailman laajuisesti, Pluto on nyt Vesimiesajassa. Vesimiehen hallinnoija on Uranus. Varmasti tulee olemaan teknistä kehitystä, uudistuksia. Voi tulla yllätyksiä, kuten korona oli jo. Koska on kyse Plutosta niin varmasti sodat ja konfliktit jatkuvat.

Kun otetaan mukaan tarkasteluun Eris energia, herääkö taistelutahto luonnonpuolesta voimakkaammin. Toivon, että kehitys palvelee luonnonsäilymistä ja sitä kautta myös ihmiskunnan säilymistä.

Pluto siirtyy Kaloihin 2043, joka on Neptunuksen hallinnoima merkki. Eris siirtyy sen jälkeen Venuksen hallinoimaan Härkään 2048. Tuleeko vähemmän sotaisa aika, ihmiset palaavat juurilleen luontoon, nautitaan sen antimista, hoidetaan luontoa.


Eris tulkinta astrologisella kartalla:

Loogisesti ajatellen samoin kuin Plutonkin kohdalla se missä Eris on, siellä sen energia
vaikuttaa. Tuoko Eris esille ’emon’ joka taistelee elämän ja luonnon puolesta, arvoista. Kertooko Eris osan sielunsunnitelmaa, varmasti sitäkin. Eriksen kohdalla voi ja tuleekin tutkia aspekteja. Vaikka huoneessa ei olisi muuta kuin Eris, niin huone ei ole tyhjä muutenkaan. Tyhjätkään huoneet eivät ole tyhjiä. Milenkiintoinen jatkotutkimus kohde on miten transiitit aktivoivat Eris energioita.

Putin - Pluto, Eris energiat

Putinilla Eris on luovuuden huoneessa 5. Tarkempi tarkastelu aspekteihin avaa Eriksen luonnetta Putinin kartalla.

Pluto on yhtymässä MC akselilla, samoin Musta-Lilith. Plutolla on kviinttili aspekti AC akseliin. Putin voi käyttää Pluton ja Musta-Lilithin energioita luovasti. Eris on tri-octile aspektissa Plutoon. Se on neliön tapaan haasteellinen, mutta dynaamisempi aspekti. Parhaimmillaan sen voi ratkaista. Toinen suunta on planeettojen energioiden välinen konflikti, ne vetävät eri suuntiin.

Plutolla on myös Chironiin tämä tri-octile aspekti. Chiron on toisinaan haava, myös avain sen parantamiseen. Kartan voi sanoa olevan plutoninen, paljon riippuu ihmisen valinnasta mihin kehitys kulkee. Se mitä näemme, on Pluton pimeän puolen valinta, tyranni. Eris planeetta ilman näitä aspekteja huoneessa 5, voisi tuoda esille hyvää, luovia ratkaisuja, hän voisi olla hyvä ja oikeuden mukainen.

Tässä yhteydessä voin kertoa, että MC akseliin, Plutoon, Musta-Lilithiin on yhtymässä tämän saman joukon planeetta Haumea. Se edustaa luontaista voimaa ja joustavuutta, oikeuden mukaisuuttakin. Putin kartalla se on yhtymässä Plutoon. Ihminen voi jälleen valita.

Tulee tunne, että Putinin valitessa Pluton pimeän puolen, hän on saanut avukseen paljon sitä tukevia energioita.

Vladimir Putin, Saturnus tran­siit­ti, 2022 helmikuu

Putin on syntynyt 7.10.1952 klo 9:30 a.m. Saint Petersburg, RU.

Syntymäkartalla on Pluto yhtymässä MC akselilla, Pluto on todella merkittävä. Pluto on syvällinen opettaja, usein haasteiden kautta. Ihmisen valinnat ovat merkittäviä. Minkä valinnan teen? Kun kartta on näinkin Plutoninen, ihminen on joko uhri tai tyranni. Jokaisella on mahdollisuus valita, voi nousta uhrin roolista, saada viisautta ja kokemusta, elää rikasta ja antoisaa elämää. Voi myös valita toisin, nyt näemme mihin tyrannin roolin valinta voi pahimmillaan johtaa.

Putinin Kuun Yläsolmu on yhtymässä IC akseliin Vesimiehessä, oppositiossa Plutoon. Putinin tulee oppia miten toimia ryhmissä ja kodissa. Miten toimia epäitsekkäästi , ajatella ja toimia huomioiden toiset ihmiset. Putin on saanut aseman, jossa voisi toimia todella merkittävästi Kuun Yläsolmun oppia toteuttaen. Nyt näemme minkä tien hän on valinnut. Surullinen valinta, vaikuttaa maailmanlaajuisesti ja nyt Ukrainan kanssa kohtaa nämä valinnat verisesti.

Tänä vuonna 2022 Saturnus transitoi syntymäkartan Kuun Yläsolmua IC akselilla aktivoiden todellakin Kuun Yläsolmun opin. Putin on kääntynyt sisäänpäin. Syntymäkartalla Kuun Alasolmu on MC akselilla yhtymässä Plutoon. Siten Saturnus on aktivoinut Pluton MC akselilla. Totta tosiaan pitäisi saada tasapaino MC/IC Kuun Yläsolmut ja Pluto energioissa, tasapaino oman sisäisen minän ja ulkoisen maailman välillä. Kuun Yläsolmujen vaaka on pahasti keikahtanut itsekkäisiin tavoitteisiin Plutonisissa energioissa.

Saturnus opettaa parhaimmillaan sääntöjä, vastuullista toimintaa, nyt Saturnus transiitti ikään kuin kutistaa Putinin Vesimies Kuun Yläsolmun oppia. Valinnat ovat johtaneet tähän, valita voi aina. Kuvasta näkyy myös miten nyt tänä keväänä nopeammin liikkuvat planeetat transitoivat myös IC:tä ja Kuun Yläsolmua, tämä kuvastaa varmastikin mitä ristiriitoja kylmän naamion takana on.

2013 Saturnus transitoi AC minän akselia. Silloin päättyi eroon lähes 30-vuoden avioliitto Ljudmila Putinan kanssa. Putinin 'minä' kutistui. 2014 tapahtui Krimin hyökkäys, Putinin käskystä.

Ukrainan Pre­si­dent­ti Volodymyr Zelenskyi syn­ty­mä­kar­tal­la on kaunis yhtymä, Aurinko yhtymä Venus huoneessa 9. Ve­si­mie­hes­sä. Huoneessa yhdeksän on mm. elä­män­tar­koi­tuk­sen etsintä.

Ze­lens­keyn kartalla Staurnus transitoi MC eli julkisen minän akselia. Putinilla Saturnus puo­les­taan transitoi IC eli kodin, suvun, juurien akselia. Karman herra on mo­lem­mil­la mer­kit­tä­vä asemassa. Saturnus tuo esille lait, rajat, säännöt, karman, kutistaa jne. Putinin Saturnus tran­siit­ti 'kutistaa' minän juuria, kotia, onko Putin yksin. Ze­lens­kyin Staurnus tran­siit­ti 'kutistaa' ulkoista minää. Ze­lens­kyin liik­ku­ma­ti­la fyy­si­ses­ti on ra­joit­tu­nut Kiovaan hänen omasta san­ka­ril­li­ses­ta va­lin­nas­taan koko Ukrainan kansan suojaksi. Hen­ki­ses­ti hän on kasvanut siihen mitä Aurinko yhtymä Venus kertoo. Putin on valinnut ku­tis­tu­mi­sen siihen mitä Pluto MC akselilla syn­ty­mä­kar­tal­la kertoo, olisi voinut valita toisinkin, kasvaa hen­ki­ses­ti.

Mitä Saturnus nyt tuo, miten maailma muuttuu ?


Toivon hartaasti, että Ukrainan Pre­si­den­tin Aurinko Venus yhtymä tuo Rakkauden energian maailmaan

Aurinko paistaa jälleen vapaana kaikille.

Otsikko

Klikkaa ratasta kirjoittaaksesi tekstiä

Korona 2020

Pluto, Saturnus, Jupiter transiitit Kauriissa

Vuoden alussa mietin mitä merkitsee, kun monilla transiiteissa näkyy hyvin lähekkäiset transiitit Plutolla, Jupiterilla ja Saturnuksella. Itselläni Pluto ja Jupiter transiitit ovat hyvin lähellä ja osan vuotta DS eli sinän akselilla. Vuoden alussa vähän pelottikin mitä tapahuu. No, nyt se tiedetään, tuli korona.

Syntymäkartan mukaisesti jokaisella transiitit ovat eri puolilla karttaa yksilöllisesti ja vaikutukset siis jokaiselle erilaiset.

Pluton transiitti on todella hidas. Läheskään kaikilla Pluto ei transitoi sinän DS akselia, elämän aikana Pluto ehtii transitoida vain muutamia huoneita ja niiden tekijöitä. Jupiterin transiitit ovat huomattavasti nopeampi samoin Saturnuksen, tosin nekin hitaita.

Pluto opettaa minua ensivuonnakin DS akselilla, Jupiter sivuaa jo MC akselia, Saturnus siinä välissä. Jupiter kiertää kartan 12 vuodessa, Saturnus n. 30 vuodessä. Elämässämme on planeettojen rytmitys ja syklit. Kuun vaihe on myös merkittävä.

Maaliskuun lopussa tapasain jälleen Rakkaani. Hänella oli ollut koronan oireet ja menivät ohi. Emme osanneet epäillä mitään. Kuvassa tapaamisemme kohdalla Mars ja Jupiter transitoi DS akseliani. Tässä tapauksessa DS akseli kuvaa varmasti myös sitä, että nämä vaikutukset tulevat minuun ulkopuolelta, en voi niihin juurikaan vaikuttaa, muuta kuin asenteellani, mitä valitsen, miten suhtaudun.

Progressiivinen Kuuni on Ravussa, helpottaa paljon kotona oloa. On kodin ja rakkauden aika.

Tulin kotiin maaliskuun lopussa ja siitä alkaen olin sitten lievässä koronaviruksen aiheuttamassa mylläkässä. Vähän lämpöä, hiekoilua, jalat ja kädet puutuivat, kasvot olivat punaisena, ihoa pisteleli, pari kertaa oli hajuhaittoja, savunhajua, hirveä väsymys oli. Kesällä alkoi vihdoinkin lämpöily hellittää, varmastikin auttoi uiminen järven viileässä vedessä. Olen saanut oman energisen itseni takaisin. Elämä tuntuu hyvälle.

Ihmeellistä mitä Pluto transiitti kertoo DS akselillani. Ja kuten aina, opettava Pluto on. Olin kuusi viikkoa täysin eristyksissä yksin vappuun saakka. Oli aikaa pohtia, silloin kun en nukkunut tai hikoillut. Ilokseni huomasin, voin olla tasapainoisesti yksin, elää. Samoin oli ilo tuntea, miten Rakkaani tuki minua monta kertaa päivässä puhelimessa, sai minut lähtemään lääkäriinkin. On ollut siis hyvääkin, Jupterin tuomaa.

Mitä 2020 tuo tul­les­saan

Pluto on ollut jo jonkin aikaa orbitsääntöjen mukaan AC eli minän akselilla progressiivisella kartallani. Pian se on aivan tasan tarkkaan AC akselilla. Tämä voi olla pelottavakin aspekti, siihen voi joskus liittyä kuolema, jonkun kotiin paluu. Pluto muokkaa ihmistä vaikeuksien kautta, henkinen kasvu on mahdollista (toki muulloinkin).

Pluton pitkä transiitti on puolestaan lähetymässä DC eli sinän akselia. Opin ajasta ja henkisistä prosesseista kertoo tämäkin Pluto. Olen pari vuotta asunut yksin maalla, koen saaneeni lisää sisäistä rauhaa ja hyvää oloa. Olen oppinut olemaan paremmin läsnä hetkessä.

Progressiivinen Kuu on Ravussa, sekin kertoo siis tästä ajasta, jota olen nyt elänyt kotona ja läheisten kanssa. Kuinkahan erkakoksi tulenkaan, kun Aurinkokin lähestyy Rapua. Aurinko ja Merkurius ovat jälleen yhtymässä kuten ne ovat syntymäkartallani, nyt Kaksosessa. Jotain mielenkiintoista on siis tulossa tänäkin vuonna.

Sieluni siivin lennän, ylös korkeuksiin
minne lennän, mitä näen, mitä koen
elämä virtaa
elän
opin
iloitsen kaikesta mitä on
iloitsen siitä mitä koen
luonto, kaikkeus syleilee minua
suljen silmäni
lennän

Sirpa

Muutto luonnon keskelle, 2018

Uranuksen pitkä ohitus jatkuu edelleenkin syntymäkarttani Aurinkoon ja Merkuriukseen. Yllätyksiä on ollut, olen saanut paljon oppia omasta sisimmästäni, on tuntunut kuin olisin koulutusohjelmassa ja vielä aika vauhdikkaassakin.

Syksyllä 2017 aloitin aika ison yksityisen projektin, joka valmistuu alkukesästä.

Opintielläni vihdoinkin suostuin näkemään senkin mitä lahjoja karttani kertoo. Kartallani ovat hienot kuviot, leija, tulikolmio, mystinen kirjekuori ja suorakaide. Olen ne nähnyt, mutta en uskonut. Nyt olen näitäkin lahjoja viimevuosina alkanut toteuttaa. Aiemmin nämä lahjat ovat auttaneet minua ns. älyllistämisessä, nyt nämä lahjat ovat näyttäneet minulle luovuuden, kauneuden. Elämässä on paljon kaunista.

Iloitsen, kun saan kokea elämän kauneuden, luonnon sylin, jossa levätä, lentää mielikuvituksen siivin.

Uranuksen transiitti, 2017

Progressiivinen Kuu on ollut Härässä ja kyllä tosiaan olen tehnyt työtä, jotta arkipäivän asiat järjestyvät. Nyt keväällä Progressiivinen Kuu siirtyy Kaksoseen, alkavat 'ilmavammat', kevyemmät ja seurallisemmat ajat, varsinkin kun Kuu on siirtymässä huoneeseen 11. Huoneessa 11 on ryhmät, ryhmissä toimiminen.

Keväällä 2017 elämässäni alkavat merkittävät Uranuksen transiitit, Uranus ohittaa sekä Auringon että Merkuriuksen. Jos en itse tee muutoksia, niin kyllä Uranus niitä minulle järjestää. Syyskuunlopulla Jupiter ohittaa syntymäkarttani Jupiterin, tämä tapahtuu 12-vuoden sykleissä. Jupiter, taivaan Joulupukki suo onneaan. Elämässäni on myös merkittävä 30-vuoden välein tapahtuva Staurnuksen ohitus syntymmäkartan Saturnukseen, on elämän valintojen aika, mitä valitsen. Viimeksi kun tämä ohitus tapahtui, syntyi ensimmäinen lapseni, alkoi perheen aika. Kaksi nuorinta lastani alkavat nyt valmistautua lentoon, minunkin lienee aika lentää uusiin korkeuksiin.

22.8 Uranus on todellakin pistänyt elämääni muutosten mylläkän, yllätyksiäkin on tullut. Koska kyseessä Uranus ja muutenkin, muutosta seuraa aina hyvääkin. Saapa nähdä mitä Jupiterin ohitus tuo, toivottavasti aloittamani hankkeet etenevät hyvin.